plantatie-aloe
Aloe vera este o planta tamaduitoare folosita de sute de ani in ameliorarea si chiar vindecarea diferitelor afectiuni sau conditii. Aceasta planta face parte din familia cactusilor si se gasesc in jur de 400 de specii de plante de aloe in toata lumea. O parte dintre plante sunt comestibile si sunt folosite ca ingrediente in diferite retete culinare, o parte dintre plante sunt folosite in compozitia produselor farmaceutice sau a celor din industria de frumusete, iar o parte dintre specii nu sunt destinate uzului uman.

Aloe Barbadensis Miller este specia de aloe care este recunoscuta din timpuri stravechi ca avand proprietati tamaduitoare, iar aceste proprietati au fost confirmate si de testele stiintifice si de laborator efectuate asupra compozitiei acestei specii de aloe. De-a lungul timpului se gasesc consemnari legate de proprietatile de linistire, racorire si hidratare, fiind recunoascuta pentru vindecarea arsurilor usoare, ori calmarea si hidratarea pielii care prezinta contuzii.

La baza produselor Forever Living sta aceasta specie de aloe vera, iar compania producatoare detine propriile sale plantatii in Republica Dominicana si Texas. Pe suprafetele acestor plantatii Aloe Barbadensis Miller este cultivata si crescuta cu cea mai mare atentie, intr-un mediu controlat si cu deosebita atentie si preocupare asupra calitatii procesului de cultivare, astfel incat produsul finit sa fie unul 100% natural si bio.

Nu de putine ori se face referire la aloe ca la cel mai frumos cadou pe care ni-l face natura, si asta datorita beneficiilor dovedite pentru sanatate pe care le ofera gelul aflat in interiorul fiecarei frunze.

aloe222 In compozitia frunzei de aloe intra 200 de compusi activi structurati dupa cum urmaza: 12 vitamine, 20 de minerale si 18 aminoacizi. Produsul care a primit prima recunoastere internationala pentru calitatea produselor pe baza de aloe vera si care are in compozitia sa cel mai mare procentaj de gel din frunzele de aloe este Forever Aloe Vera Gel. Acest gel este bogat in pulpa si suc obtinute direct din frunza de aloe vera si contrubuie la functionarea echilibrata a metabolismului si la reglarea functionarii sistemului digestiv.

Toate produsele create si comercializate de Forever Living Products au la baza gelul de aloe vera si este esential ca la achizitionarea produselor care au in compozitie aloe vera sa fi foarte atent la specificatia “pe baza de aloe vera”. Acest termen va atesta procentajul ridicat de suc de aloe vera in compozitia produsului, in comparatie cu termenii “extract din” , “pulbere de” etc. , care au un procentaj redus de gel din pulpa frunzei de aloe.

Nu uitati ca puteti alege sa folositi produse naturale pentru mentinerea si imbunatatirea sanatatii voastre si ca Forever Living Products va ofera produse care au la baza gelul extras din planta recunoscuta a fi printre cele mai vechi plante tamaduitoare de pe pamant.